VI HAR LÅNG ERFARENHET AV ATT RENOVERA BADRUM I NACKA OCH TÄBY


Bobpartner är ett familjeföretag med erfarna hantverkare som har lång erfarenhet av att renovera badrum. Vi har hjälpt många familjer i Täby och Nacka att rusta upp sina badrum. Vi ger alltid ett fast pris för en badrumsrenovering och du får en kontaktperson hos oss som du kan höra av dig till vid frågor – detta kallar vi för trygg badrumsrenovering.

Ett fint och snyggt badrum står ofta högt upp på en husägares prioriteringslista. Badrummet är ett av de viktigaste rummen i ett hus och det är ett rum som man tillbringar mycket tid i. Bobpartner är ett familjeföretag som har valt att särskilt rikta in sig på badrumsrenoveringar till privatpersoner. Vi gillar att utföra ett ordentligt hantverk och att använda vår fackkunskap för att kunden ska få ett fint och funktionellt badrum som möjligt, till ett så lågt pris som möjligt. Vi har i många år hjälpt privatpersoner i Nacka och Täby med att renovera badrum i deras villor eller radhus och vi har fått goda referenser. Bobpartner har fått flera återkommande kunder i Täby och Nacka, vår uppfattning är att många villaägare i dessa områden uppskattar att få en fast hantverkarkontakt och ett fast pris för sin badrumsrenovering.

När behöver man renovera badrum?


Vår uppfattning är att det finns två skäl till att renovera badrum. Det ena skälet till att genomföra en badrumsrenovering är att man vill höja standarden i sin bostad genom att rusta upp badrummet så att det blir snyggare och mer funktionsdugligt. Det andra skälet är att badrummet är så pass slitet att det behöver renoveras för att inte problem ska uppstå. Med tanke på att ett badrum används så pass ofta så brukar rekommendationen vara att man renoverar badrum var 15-20 år. Skälet till det är att vattenrör och avloppsrör slits med tiden och risken för vattenskador och andra defekter är stor när rören är undermåliga. Men även kaklet och inredningen i badrummet slits med tiden, vilket gör att badrummet kan se slitet ut.


Allt fler väljer att renovera badrum för att genomföra tekniska förbättringar. Det kan handla om att man vill installera en ny duschkabin, sätta in nytt klinkers eller kakel eller byta badrumsgolv. Bobpartner hjälper dig att renovera badrum utifrån dina idéer och förväntningar, vi sitter på specialistkunskapen men det är du som husägare som har bäst koll på hur just ditt badrum ska se ut.

Renovera badrummet

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT FÖR BADRUMSRENOVERING

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

EN BADRUMSRENOVERING HAR VISAT SIG ÖKA BOSTADSPRISET SPECIELLT FÖR OBJEKT I TÄBY & NACKA

Huspriserna i Täby och Nacka har stigit över tid. Det beror delvis på att allt fler vill flytta till Villa och att dessa områden både kan erbjuda närhet till stan och närhet till grönområden. Nacka har goda förbindelser till Stockholm med både buss och Saltsjöbanan. Täby har buss och även anknytning genom Roslagsbanan. Men de stigande huspriserna beror också på

att många husägare i dessa områden har gjort rejäla standardhöjningar i sitt hus. Ett sätt att höja standarden i sin bostad är att renovera badrum. Bobpartner bistår dig gärna med tips och råd på hur du kan renovera ditt badrum för att höja bostadens värde. Badrumsrenoveringar som leder till värdeförbättringar i huset handlar ofta om att man gör badrummet mer lyxigt, genom att sätta in ett nytt och fint handfat, kaklar om badrummet, bygger till en bastu eller ett fint badkar. Detta är saker som inte behöver kosta särskilt mycket för dig att installera och det tar inte särskilt lång tid för oss att installera det.

Erhåll alltid ett fast pris för renoveringen av ditt badrum


Bobpartner har en något annan inriktning på vår verksamhet jämfört med andra företag i vår bransch. Vi är ett familjeföretag som drivs av två bröder som i praktiken är uppväxta i byggbranschen och i alla som jobbar på firman är en del av familjen eller har en stark koppling till oss. Vårt koncept trygg badrumsrenovering innebär att vi anstränger oss för att utmana de fördomar som finns om hantverkare – vi ger alltid ett fast pris och försöker svara så snabbt vi kan på våra kunders förfrågningar. När vi utför renoverar badrum i Täby eller Nacka så får varje familj som vi hjälper en särskild hantverkare hos oss som är helhetsansvarig för respektive projekt. Kunderna behöver inte ringa till något växelnummer, utan kan direkt ringa och skicka sms till sin ansvarige hantverkare.

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT FÖR BADRUMSRENOVERING

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.